PAASWEEKEND IN VILLA RUIMZICHT

HOSPITALITY BESTAAT NOG ECHT

Hebben jullie al gehoord van Villa Ruimzicht in Doetinchem, Nederland? Neen, ...  Dit is zo één van de nog zeldzame plaatsen waarbij "hospitality" geen woord zonder betekenis is. Van de receptiemedewerkers, de barmedewerkers, de sommelier ( dank je wel Paul) het keukenpersoneel en alle anderen stellen alles in het werk om jouw een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Vanaf de moment dat je binnenstapt voel je de positieve vibes die hier aanwezig zijn. We hebben hier al een paar keer verbleven. Wat we vaak tegenkomen is dat ons eerste bezoek echt superieur is, maar dat dan de verwachtingen bij een tweede bezoek niet meer ingelost kunnen worden. Hier kunnen we Villa Ruimzicht  niet op afrekenen, helemaal niet. Elke keer opnieuw geven de medewerkers het beste van zichzelf, waardoor je als klant je echt als koning en koningin voelt. Gewoonweg prachtig.

GENIETEN VAN CREATIEVE CULINAIRE KUNSTEN

Met Pasen mag al eens wat meer zijn. De vorige keer waren we al van onze sokken geblazen door de kunstwerken die op onze borden verscheen. Niet alleen de kunstwerken zijn een streling voor het oog, maar zeker en vast voor elke food-liefhebber prachtige combinaties vol smaak. We kozen voor de 9 impressies. Het is duidelijk dat de chef Bjorn Massop magische vingers heeft als het over lekkere smaakcombinaties gaat. Daarbij maakt hij veelal gebruik van lokale producten die bij de lokale collega-ondernemers op de kop wordt getikt. Niet voor niets dat Bjorn een groene Michelinster is toebedeeld. Het is wat het is, maar niets is wat het lijkt, was een beetje het thema doorheen de 9 impressies. Alles werd een beetje op een mysterieuze wijze gebracht. Ik geef wel even de foto's mee van wat we gekregen hebben, maar ga verder niet uitweiden over de menu. Als je door de foto's getriggerd wordt, kan je zelf even naar de website van Villa Ruimzicht surfen, en daar het restaurantarrangement met eventuele overnachting boeken.

LIFE-STYLE KAMER

Tijdens ons vorig bezoek hadden we een waterpretkamer. Allemaal zéér fijn en leuk, een bubbelbad en een infraroodcabine op de kamer. Wie wil dat nu niet? Lees hier wat je dan kan verwachten. Nu hadden we gekozen om de Life-style kamer te ontdekken. Ook hier weer niets dan lof. Een prachtige ruime kamer stond ons op te wachten. Er is enorm veel zorg besteed aan de inrichting van de kamers, dat is wel duidelijk.

Na een fijne nachtrust hebben we dan ook nog mogen genieten van een fijn uitgebreid ontbijt. Tot in de kleinste details wordt hier alles op en top verzorgd. We hadden nu maar één overnachting geboekt, en na het ontbijt zijn we dan ook huiswaarts vertrokken. Een verblijf van meerdere nachten behoort ook zeker wel tot de mogelijkheden. Het centrum van Doetinchem ligt op wandelafstand van het hotel, en ook hier is het fijn vertoeven. Een echt gezellig centrum met mooie winkels en meer dan voldoende horeca. Voor iedereen is er wel iets te vinden. In de wijdere omgeving zijn er ook meer dan genoeg activiteiten te vinden. Breng een bezoek aan de Arnhem en Apeldoorn. Ook de Hoge Veluwe en de bijhorende natuurparken zijn maar een boogscheut verwijderd. Voor de kunstliefhebbers is het Kröller-müller museum dichtbij. Kortom is het een prachtige streek waarin veel te ontdekken valt. Waarbij we zeker zijn van kwaliteit indien we het verblijf bij Villa Ruimzicht boeken. Wij komen zeker nog terug.

Geef een reactie