Blitzbezoek aan SCENIC ECLIPSE II

SCENIC ECLIPSE II TE GAST IN ZEEBRUGGE

Een prachtig luxueus expeditie-cruiseschip dat Zeebrugge aandoet, hoe fantastisch is dat? Natuurlijk zou het nog toffer zijn om dit exclusieve schip eens te kunnen bezoeken, nietwaar?

Op donderdag 15 juni 2023 hadden we het fijne genoegen om een bezoek te kunnen brengen aan dit fijne schip op het moment dat het aangemeerd lag in Zeebrugge. 

Voorlopig zal het ook bij dit éne bezoek blijven. Vooralsnog zal het niet lukken om hier zelf een cruise mee te maken. 

 

KNAP INTERIEUR

Om het even waar je op het schip komt, het interieur ziet er verbluffend uit. Fantastisch mooi. Van modern industrieel in bijvoorbeeld de restaurants, donker warm in de zithoek tot luxueuze gezelligheid in de suites. Fijn afgewerkte spa-ruimte, een fitness, een jacuzzi tot zelfs 2 helikopters aan boord. 

Foto's zeggen meer dan woorden.

 

RESTAURANTS

Allemaal één voor één fijn afgewerkte ruimten met oog voor de kleinste details. Een rustgevend gevoel overviel ons onmiddellijk bij het betreden van de restaurants. Als je dan dit enkel moet delen met maximum 228 passagiers, is dat zalig. 

Voor iedereen is er wel iets te vinden, van sushi tot klassieke menu aan de tafel van de chef. 

ONTSPANNING

Laat je onderdompelen in de rustgevende oase dat de spa je brengt. 

Voor de meer sportievere types is er de fitness waar je naar hartenlust je gangen kan gaan. 

Spring na de intensieve fitness in de jacuzzi.

Voor de excursies zijn er zodiacs en zelfs 2 helikopters. Een 3de helikopter en de duikboot waren nog onderweg. Zowel de helikopter als de duikboot heeft plaats voor 6 personen exclusief de piloot. 

 

DE SUITES

Met een maximum van amper 228 gasten is er ruimte zat om alle kamers als suites te maken. Op en top gezelligheid troef, en afgewerkt met een mooie badkamer. Zowel een bad als een douche is aanwezig.

Hier zou ik wel een tijdje kunnen verblijven. 

SFEERBEELDEN

 

Geef een reactie