5 LEUKE ACTIVITEITEN AAN BOORD VAN ROYAL CARIBBEAN

Als jullie denken aan een cruise? Aan wat denken jullie dan? Is volgens jullie een cruise varen van haven tot haven om de bestemmingen te ontdekken?

Niets is minder waar. Er zijn zoveel leuke activiteiten aan boord van een cruiseschip dat je soms zelfs het schip niet wil verlaten op een bestemming. Welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden is afhankelijk van rederij tot rederij. Daarenboven kan je nog een onderscheid maken tussen actief en passieve dingen, tussen activiteiten voor overdag of voor ’s avonds. Er is zot veel te doen. We zullen jullie al een eerste kennismaking geven met wat wij al leuk vinden aan boord van Royal Caribbean – schepen. Houd er wel rekening mee dat niet altijd alles aanwezig is op alle schepen, kijk dit dus zeker na bij het boeken van een cruise.

 

WAT KAN IK AAN BOORD VAN EEN CRUISESCHIP ALLEMAAL DOEN?

 

1 De I-Fly

De I-Fly is een koker waar lucht wordt ingeblazen. Jij wordt in deze koker gebracht onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hierbij zal je ondervinden wat het is om in vrije val te zijn, zoals dat je zou deelnemen aan valschermspringen uit een vliegtuig. Aangezien heel veel mensen dit willen uitproberen is de duurtijd van één sessie voor één persoon gelimiteerd tot circa één minuut.

 Fun verzekerd.

 

2 De Flowrider

Droom je ervan om te leren surfen? Wil je eens proberen hoe het aanvoelt? Probeer dan zeker en vast de flowrider eens uit.

De flowrider is een tegenstroombad, waar je kan leren surfen. We beginnen alvast aan het wakeboarden, want surfen is voor ons nog een beetje moeilijk. Zelfs wakeboarden is een goede oefening om je evenwicht te trainen.

Heb je dit nog nooit gedaan, dan mag je zeker af en toe een uitschuiver verwachten. Hilariteit verzekerd. Doe wel een beetje voorzichtig, want een smak, een val kan pijnlijke gevolgen hebben. De rest van je cruisereis kan daardoor minder aangenaam worden.

3 Het Muurklimmen

Ben je gewend om aan muurklimmen te doen? Dan zal deze muur voor jouw niet zoveel voorstellen. Heb je het daarentegen nog nooit gedaan, waar wacht je dan nog op? Het is de ideale moment om dit uit te proberen. Gratis en voor niets kan je je uitleven in de klauterpartij naar boven, onder begeleiding van uiterst zorgzaam, en met kennis van zake, personeel. Je zal snel merken of dit je ligt, ja of nee.

De klimmuur

Veel  plezier.

 

4 Minigolf

Het hoeft niet altijd een vat vol adrenaline te zijn. Op verscheidene schepen is op één van de openluchtdekken een minigolf aanwezig. Wij spelen graag lekker rustig en relaxed een partijtje minigolf. Uitwaaiend boven op het deck een balletje slaan. Op een zeedag is dit een leuke afwisseling voor het zwembad. Je kan toch geen hele dag aan het zwembad blijven liggen. Oké, ik weet dat er onder jullie mensen zijn, die niet liever hebben dan een ganse dag aan het zwembad te vertoeven.

minigolf
symphony of the seas

 

5 Sushi-class

Nu iets totaal anders. We hebben het actievere gedeelte gehad. Het éne met wat meer adrenaline dan de andere. Nu is het tijd om het iets rustiger aan te doen. We nemen deel aan een sushi-class.

Ben je een liefhebber van de Sushi? Wil je dit thuis ook kunnen maken zoals op het schip? Heb je jezelf al afgevraagd hoe ze de rolletjes zo mooi op jouw bord krijgen?

Onder leiding van de Sushi-chef van het schip zal je leren hoe je zelf lekkere sushi maakt, die er ook nog eens voortreffelijk uitziet.

de chef en de student

 

Voor de activiteiten zoals Flowrider, I-FLY en Muurklimmen dien je wel een voucher te ondertekenen waarin je je eigen verantwoordelijk stelt voor gebeurlijke ongevallen. Zodoende kan de rederij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen.

 

 

Geef een reactie